Yealink basisstation resetten

Er zijn twee manieren om een Yealink basisstation te resetten:

• Via de webinterface; voordeel is dat de handsets niet opnieuw aangemeld hoeven te worden.
  • Via de knop, voordeel is dat er geen inloggegevens nodig zijn, nadeel is dat je de handsets opnieuw moet aanmelden.

Via de webinterface:

1. Achterhaal en browse naar het IP adres.
  2. Login met bekende gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Ga naar 1. Settings–>2.Upgrade–>3.Klik op Reset to Factory

Via de knop

Fabrieksreset W60B basisstation – hallo,
  1. Onkoppel de kabels (netwerk en stroomkabel)
  2. Houdt de knop ingedrukt en sluit de stroomstekker weer aan.
  3. Wacht tot drie lampjes gaan branden en groen blijven.
  4. Laat de knop los
  5. Ontkoppel de stroomkabel
  6. Sluit de stroomkabel en netwerkkabel weer aan
  7. Het kan vervolgens 10 minuten duren voordat de configuratie weer is ingeladen.