VoIP Forward App iOS / Android

Een telefoonnummer door schakelen was nog nooit zo makkelijk. Via de app VoIP Forward is dit mogelijk op de smartphone. Na het lezen van deze instructie kan eenvoudig een doorschakeling en een fallback bij storingen worden beheerd.

Let op: als er gebruik gemaakt wordt van TRiNG dan komen bij het doorschakelen alle functionaliteiten (zoals keuzemenu’s, wachtrijen en geluidsfragmenten etc.) van TRiNG te vervallen.

1. Download
Zoek in de Apple Appstore of Google Playstore naar ‘VoIP forward’ en download de App.

2. Inloggen
Na het downloaden kunt u inloggen met de door ons verstrekte gegevens. Nog geen gegevens? Vraag deze dan aan via support.

3. De werking:
Standaard: De inkomende oproepen worden normaal afgeleverd op uw telefoontoestel / telefooncentrale.

Doorschakelen:
U kunt één of meerdere telefoonnummers toevoegen waar het telefoonnummer naar doorgeschakeld dient te worden.
De volgende zaken kunnen worden ingesteld:

• Naam: De naam van de doorschakeling (evt. kiezen van contact uit contactpersonenlijst)
  • Nummer: Het nummer waarnaar er doorgeschakeld dient te worden.
  • Time-out: de rinkeltijd van de doorschakeling
  • Afzendnummer: het afzendnummer welke u ziet als er doorgeschakeld wordt. Toon nummer van beller of doorschakeling.
  • Rinkelstrategie (op volgorde of gelijktijdig).

PBX Fallback:
Wanneer de telefooncentrale / telefoonapparatuur offline is wordt er automatisch doorgeschakeld naar de opgegeven telefoonnummer(s) met alle functionaliteiten van de doorschakeling.

Let op:
De beller weet niet en kan niet zien dat er is doorgeschakeld.