Vast-mobiel integratie

Met vast-mobiel integratie wordt een simkaart een volwaardig toestel van de telefooncentrale. De simkaart krijgt een intern nummer toegewezen en is hier op bereikbaar net als een ‘vast toestel’. Ook kan de simkaart via de telefooncentrale uitbellen met het vaste nummer. Switchen tussen het afzendnummer is mogelijk via een App.

Dankzij de volledige vast mobiel integratie kan er gebruik worden gemaakt van onder andere de volgende functionaliteiten:

• BLF en beschikbaarheidsstatus van mobiel.
  • Gebruik van wachtrijen en keuzemenu’s.
  • Gespreksopname.
  • Intern doorverbinden.
  • Bellen naar collega’s met interne nummers.
  • Uitbellen met vaste nummer (via telefooncentrale).
  • Bedienen van schakelaars via intern nummer.

Standaard functies:

• Uitbellen via het KPN netwerk of via de telefooncentrale
  • Gebeld worden vanuit de hele wereld
  • Bellen en gebeld worden worden in het buitenland (roaming)
  • SMS berichten ontvangen en verzenden
  • Voicemail
  • Anoniem uitgaand bellen
  • Wisselgesprekken

Unieke functies:

• Switchen tussen vast of mobiel nummer via de App
  • Supersnelle 4G (+) verbinding met een piekdownloadsnelheid van 256Mpbs
  • Twee nummers op één simkaart.