Pushover instellen

Om pushover in te stellen:
Let op: Pushover kan kosten in rekening brengen voor het gebruik van deze dienst. Informeer naar de mogelijkheden op https://pushover.net/

Download de pushover App uit de Appstore of Google Playstore.
Registreer je als nieuwe gebruiker en noteer de ‘User key’ die je hebt ontvangen.
Login bij Pushover en maak een nieuwe applicatie aan. (Create a New Application / API Token), vul de nodige gegevens in en noteer de API Key.

1. Login op TRiNG.
  2. Ga naar Configuratie–>Aangepaste bestemmingen
  3. Maak een nieuwe aangepaste bestemming aan:
    Vul in:
    Type: AGI script uitvoeren
    Naam: Geef een logische naam aan de push, bijvoorbeeld “Push voor Gerrit”
    AGI Script: Pushover – Inkomende oproep notificatie
    Parameter 1: Vul hier de ‘API token’ van de applicatie in.
    Parameter 2: Vul hier de ‘User key’.
    Parameter 3: Vul hier een extensienummer in.
  4. Druk op Opslaan

5. Koppel vervolgens de aangepaste bestemming ergens in het belplan. In het onderstaande voorbeeld ontvangen Johan en Gerrit allebei een push als ze gebeld worden. Daarna gaan de telefoontoestellen rinkelen.