Geluidsfragment opnemen iPhone / Android

De situatie kan zich voor doen dat er nog geen toestel is aangesloten op TRiNG. De mogelijkheid is er dan niet om een nieuw geluidsfragment in te spreken.

Een simpele oplossing is om een geluidsfragment op te nemen met een mobiele telefoon. Hier omschrijving in het kort hoe je dit makkelijk en snel met iPhone of Android toestel kunt doen.

iPhone

Met een iPhone toestel kun je met de app ‘dictafoon’ snel en eenvoudig een geluidsfragment opnemen.

Het opnemen van het geluidsfragment is nu voltooid. Het geluidsfragment kan nu gebruikt worden in de telefoon centrale.

Android

Op Android kan het opnemen van een geluidsfragment met de “Spraak recorder” worden gedaan.

Het opnemen van het geluidsfragment is nu voltooid. Het geluidsfragment kan nu gebruikt worden in de telefoon centrale.