Extensies aanmaken

Een extensie is een intern nummer waarop een medewerker bereikbaar is. Deze extensie kan vervolgens gekoppeld worden aan een toestel.

1. Ga naar Configuratie–>Extensies.
  2. Klik op Nieuwe extensie.
    (N.B. Is deze knop niet zichtbaar? Dan zijn er geen beschikbare licenties, neem contact op met support.)
  3. Vul in:
    Nummer: <het interne nummer>
    Naam: <De naam welke gebruikt wordt voor interne nummerweergave>
  1. Laat de overige instelling staan en druk onderaan op ‘Opslaan’

De extensie is nu aangemaakt en kan worden gekoppeld aan het belplan, bijvoorbeeld in een wachtrij of keuzemenu

Het is vervolgens mogelijk om per extensie een afwijkend afzendnummer in te stellen. Ook Follow-Me kan worden ingesteld per extensie.