Cloudsoftphone aanmelden

Bedrijfstelefoonboek / Lokaal telefoonboek

Het scherm Contacten voorziet in de lokale contacten van het desbetreffende apparaat en de contacten van de telefooncentrale. Het tabblad Address Book bevat alle lokale contacten en het tabblad Bedrijfstelefoonboek bevat alle contacten van de telefooncentrale.

BLF / Beschikbaarheid raadplegen

Volg de onderstaande stappen om de status van toestellen / schakelaars te kunnen zien.

1. Open de App en ga naar het tabblad “Favorieten”.
  2. Druk op +
  3. Vul een Naam / omschrijving in bij Titel
  4. Vul een intern telefoonnummer in gevolgd door -<tenantcode>
    Bijvoorbeeld 200-bedrijf, of 800-company
  5. Zet Busy Lamp Field aan.
  6. Druk op Opslaan
  7. De App leest nu de status uit van de extensie.

On Call betekend in gesprek (In gebruik) – Schakelaar “aan”

Off Call betekend niet in gesprek (Niet in gebruik) – Schakelaar “uit”

Druk op een Favoriet om deze te bellen.