Click2Call

Wanneer je Click2call wilt gaan gebruiken heb je gegevens nodig om een verbinding met de telefooncentrale te maken.
Deze gegevens kunnen we aanleveren op verzoek.

Door middel van Click2Call is het mogelijk om op een Windows computer snel nummers te bellen zonder deze daadwerkelijk in te voeren in het toestel. Zo kunnen nummers eenvoudig worden gekopieerd en vervolgens worden gebeld.

Instructie Click2Call instellen / configureren

Start Click2Call via het bureaublad of via de taakbalk (rechtermuisknop -> Configuratie).

Vul de ontvangen gegevens in en druk op Verbinden.

Domein: api.tring.nu
Key: [vraag aan bij TRiNG Support]
Username: extensienaam (bijvoorbeeld 200-bedrijfsnaam)

Men kan vanuit de browser :tel en :callto urls gebruiken.

Instructie Click2Call

1. Selecteer een telefoonnummer met de muiscursor
  2. Kopieer een telefoonnummer met CTRL-C.
  3. Druk op de CTRL-D toets,
  4. Er komt een pop-up, deze vraagt om te bellen naar 0123-457890.
Voor welke besturingssystemen is Click2Call geschikt?

Op dit moment is het alleen geschikt voor Windows.

Ik wil graag Click2Call gebruiken maar heb geen gegevens.

Neem contact op met de helpdesk van TRiNG.