Bria Solo softphone instellen

Bria Solo is een softphone voor zowel Windows, Mac, Apple en Android

Er zijn verschillende versies te verkrijgen, waaronder de gratis versie Bria Solo Free: https://www.counterpath.com/product-comparison/

Om Bria te kunnen gebruiken moet er eerst worden geregistreerd met een e-mailadres en een wachtwoord. Zie https://www.counterpath.com/plan-select-solo/

Volg daarna de onderstaande stappen.

Klik op SetUp a Voice Account
Klik hier op ‘Configure SIP Settings….’
Vul hier de gegevens in en klik op Next Step
Pas hier Transport aan naar UDP en de registration time naar 180.
Klik op Next Step
Download de app voor het desbetreffende device

Wanneer de app is gedownload, dien je in te loggen met het eerder aangemaakte e-mailadres en wachtwoord.