Cloudsoftphone logging verzamelen:

Het kan voorkomen dat de Cloudsoftphone geen audio kan versturen, of de audio niet doorkomt naar onze server door bijvoorbeeld een router. Om dit probleem te kunnen pinpointen hebben we informatie van de smartphone nodig.

Android:

1. Vanaf het toetsenscherm, klik op Instellingen–>Instellingen..>. Scroll helemaal naar beneden totdat Logboek voor probleemoplossing verschijnt en zet deze aan.
  2. In het instellingenscherm verschijnt nu een SIP logboek
  3. Keer terug naar het hoofdscherm.
  4. Sluit de app naar de achtergrond (niet volledig sluiten)
  5. Ga ermee bellen / probeer het probleem te reproduceren / veroorzaken.
  6. Klik op instellingen –>Logs en klik delen of emailen. Email de log naar support@tring.nu.

iOS:

1. Vanaf het toetsenscherm, klik op instellingen (tandwieltje)–>voorkeuren, set Log SIP Verkeer aan.
  2. In het instellingenscherm verschijnt nu een SIP logboek.
  3. Keer terug naar het hoofdscherm.
  4. Sluit de app naar de achtergrond (niet volledig sluiten)
  5. Ga ermee bellen / probeer het probleem te reproduceren / veroorzaken..
  6. Klik op instellingen –>Logs en klik delen of emailen. Email de log naar support@tring.nu.