Snelkiesnummer en knoppen

Knoppen toevoegen

1. Klik op het + icoontje om een nieuwe knop toe te voegen

2. Een pop-up verschijnt:

Selecteer bij Button Type:
-Wanneer je de status van een collega wilt uitlezen, kies dan BLF
-Wanneer je een snelkiesnummer wilt toevoegen kies van speeddial / snelkiesnummer.

Vul bij Label een herkenbare naam in.

Vul bij value een nummer in bijvoorbeeld 0623498754

Indien het een BLF knop is, vul dan de volledige extensie in bijvoorbeeld 200-T211215454

3. Druk op Save / Opslaan om op te slaan.

Knoppen bewerken

N.b. is alleen van toepassing wanneer je hier rechten voor hebt.

Verplaats de muis over de knoppen en een aantal iconen verschijnen:

Klik op prullenbakje om deze knop te verwijderen

Klik op het middelste icoontje om de knop te bewerken.

Een popup verschijnt waar de informatie bewerkt kan worden.