Audio instellingen beheren

Klik op het tandwiel om de geluidsinstellingen aan te passen:

Een pop-up verschijnt:

Speaker: Het apparaat dat het geluid van de andere partij laat horen, dit is meestal een koptelefoon.

Ring Device: Het apparaat waar de beltoon over te horen is.

Microphone: Het apparaat van jouw microfoon.

Test je geluid met

• Auto Gain Control: Automatisch geluid afstemmen. Het volume van jouw microfoon wordt automatisch afgestemt zodat het een comfortabel niveau heeft voor de andere partij.
  • Echo Cancellation: Echo demping. echo’s worden automatisch gedempt
  • Noise Suppresion / Ruisonderdrukking: achtergrond geluiden /ruis wordt automatisch weggefiltert.

Test ook altijd je Microfoon door middel van de groene verspringende bar, deze zal bij het spreken ongeveer in het midden moeten staan: